ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

98 280 Kč Běžecký pás RUN NOW 900 UNITY

30.07.2018 - Ostatní sportovní vybavení - Čáslav


Detail inzerátu

Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH.  Možnost první platby 60% a dál na splátky. Dopravu zajišťuje spol. Toptrans  po objednávce vám ji dopočítáme. Záruku na stroj drží Fitness pohotovost.DODÁVÁME DO 21 DNÍ.Rozšířená záruka  - se servisní smlouvou až 2 roky.

Technologický trenažér Excite Run Now 900 Unity TGRUNUNITY900

Přístroj s třemi úrovněmi bezpečnosti a novou pozicí pro obrazovku pomáhá udržovat správné držení těla a trénovat tak, aby byl bezpečný pro svaly a klouby.

Pro jaké cíle tréninku je Run Now vhodné? 
Chcete zhubnout? Zvyšte obsah vašich plic? Posilujte svaly hýždí nebo nohou? 
Bez ohledu na svůj účel, Run Now vám pomůže dosáhnout! Běh nebo chůze v různých rychlostech a svazích vám umožní zhubnout, protože spalujete tuky a kalorie, posilujete celé tělo, udržujete srdce a klouby ve tvaru a dokonce trénujete na maraton!

Jaké jsou vlastnosti Run Now? 
Bezpečný, před tréninkem a během tréninku 
Víte, jaká je nejčastější nehoda ve fitness centru? Pád z pohybujícího se trenažéru! Run Now má v souladu se směrnicemi tři úrovně bezpečnosti:

- Laserové značení na pásku je nesmazatelně lepší než tištěné nebo lakované značení, takže je okamžitě jasné, zda se páska pohybuje. 
- Systém detekce jízdního kola, systém, který umožňuje skupině "vnímat", zda je někdo na pneumatikách, a tak se zastaví, když se nikdo neřídí; 
- Exkluzivní systém Technogym InMotionSafety, červené světlo na levém rukojeti, které je jasně viditelné pro ty, kteří se blíží k běžeckému pásu. 
Když je pás používán (nebo je v pohybu), neustále hoří. Pokud to trvá pár minut před ukončením tréninku, bliká: také víte, že to je skoro vaše řada!

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.