ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

98 280 Kč Běžecký pás RUN NOW 700 UNITY

30.07.2018 - Ostatní sportovní vybavení - Čáslav


Detail inzerátu

Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH.  Možnost první platby 60% a dál na splátky. Dopravu zajišťuje spol. Toptrans  po objednávce vám ji dopočítáme. Záruku na stroj drží Fitness pohotovost.DODÁVÁME DO 21 DNÍ.Rozšířená záruka  - se servisní smlouvou až 2 roky.

Excite+ je řada určená pro domácí i komerční využití. Tomu odpovídá mechanické zázemí strojů, které je konstruováno tak aby bylo schopno odolávat i několikahodinovému dennímu zatížení. Velký důraz je přitom kladen na optimální ergonomii a biomechaniku, tak aby bylo užívání stroje přirozené a komfortní, pro uživatele s různými typy postav.

TECHNOGYM RUN NOW 700 UNITY, splňuje ty nejvíce náročné požadavky v kategorii profesionálních strojů. Běžecký trenažér s robustní konstrukcí umožňuje zatížení až 220 kg, zároveň poskytuje dokonalou ergonomii. Plynulost chodu, komfort cvičení a životnost zařízení zajišťuje dokonalá mechanika, která je na nejvyšší možné úrovni. Přehledná ovládací konzole nabízí dostatečné programové vybavení včetně cardio režimů. S výkonem motoru 8,0 PS a maximální rychlostí 25 km/h poskyne stroj zázemí i pro přípravu vrcholových sportovců. Komfort tréninku podporuje i rozměrná běžecká plocha 52 x 152 cm. Trenažér poskytuje i multimediální zázemí. UNITY™- integrovaná doteková ovládací konzole je vybavena svým vlastní operačním systémem Android 4.0. . Tím se nabízejí nové možnosti v samotném vedení tréninku pomocí vybraných aplikací, ale také ukládání dat a jejich případná anylýza, dále se nabízí spousta režimů a testů. Konzole je multimediální, umožňuje komunikaci s dalšími zařízeními. Kromě dané aplikace, lze pomocí konzole sledovat internet, TV, ..... .

Aerobní trénink je velkým přínosem pro podporu kardiovaskulárního systému, ideální je pro rozvoj fyzické kondice, nebo pro účely kalorického výdeje. Běžecké trenažéry akltivují primárně spodní končetiny.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.