ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

20 000 Kč Běžecký pás Reebook Tittanum TT.2.0

13.11.2018 - Sportovní vybavení - Stříbrná Skalice


Detail inzerátu

Běžecký pás  Reebook Tittanum TT.2.0 Na stroj jde zřídit záruka, ale jedině v případě pokud si na stroji necháte udělat servis.staří 3 roky po servisu a nový motor.

Běžecký pás z produktové dílny společnosti REEBOK ze série Titanium nese označení TT2.0. Jedná se o střední model z této série, nabízí však co do komfortu, odolnosti i efektivity nadstandardní vybavení ve své cenové kategorii. Běžecký pás REEBOK Titanium TT2.0 je vybaven běžeckou plochou 50 x 150 cm a je konstruován pro zatížení až 140kg. Stroj je vybaven motorem o výkonu 2,75 HP, ten umožňuje maximální rychlost stroje 20 km/h. Navíc je možné nastavit během tréninku náklon běžecké plochy do 16 výškových úrovní. 

Tento běžecký trenažér je vhodný pro začínající i pokročilé sportovce, oceníte jej ve své domácnosti jako zcela komplexní kardio trenažér. Pás je možné složit tak, aby v době, kdy na něm netrénujete, zabíral co nejmenší plochu a šetřil tak prostorem. Zároveň je vybaven kolečky, které umožňují bezpečný a pohodlný transport do prostoru. Samotné skládání a rozkládání stroje je bezpečné a zvládnete to snadno jednou rukou.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.